Η παραλία του Αγίου Ισίδωρου με τα μοναδικά βότσαλα είναι μια από τις πιο καθαρές παραλίες της Λέσβου, που ταιριάζει καλύτερα σε όσους απολαμβάνουν το καλό μπάνιο.

Η ευαισθησία για το περιβάλλον, το καθαρό νερό και το περιβάλλον, η ασφάλεια και η φύση, εγγυώνται στιγμές απόλαυσης.

Οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν στην ανακήρυξη της 7ης καλύτερης παραλίας στην Ελλάδα, ψηφοφορία που έγινε στο Διαδίκτυο κάτω από τις «Καθαρές ακτές»
Ο Οργανισμός Προστασίας της Φύσης και η FEEE βραβεύει συνεχώς από το 1992 και δίνουν το δικαίωμα να αναρτηθεί εκεί, η γαλάζια σημαία της Ευρώπης.

Μπορείτε να απολαύσετε το καθιστικό στις ξαπλώστρες κάτω από τις ομπρέλες όταν επισκέπτεστε την παραλία του Αγίου Ισιδώρου, όπου παρακολουθούν τη θάλασσα με τις διάφορες μορφές της όλη την ημέρα και γοητεύονται από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο τέλος της ημέρας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κολύμπι, καγιάκ, καταδύσεις και βαρκάδα, εκτός από το να καθίσετε στα τοπικά εστιατόρια με θέα στη θάλασσα κατά την επίσκεψή τους στην παραλία.

 

Άλλες παραλίες:

Παραλία Αμουδέλι: Το Αμμουδέλι είναι μια βοτσαλωτή παραλία που βρίσκεται 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου και 40 χλμ νοτιοδυτικά της Μυτιλήνης. Είναι ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της Λέσβου. Περιβάλλεται από ένα βραχώδες τοπίο με κοντές φυτείες και ψηλά πεύκα. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά προσφέρει άγρια ​​ομορφιά και άρα υπέροχη ατμόσφαιρα. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και ρηχά για μερικά μέτρα πριν βαθύνουν. Οι επισκέπτες εντυπωσιάζονται από το ειδυλλιακό περιβάλλον που δημιουργεί η φυσική ομορφιά της τοποθεσίας. Υπάρχει ένα beach bar μπροστά στην παραλία και μερικές ψαροταβέρνες σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

 

Παραλία Μελίντα: Η αμμώδης παραλία της Μελίντας βρίσκεται 6 χλμ νοτιοδυτικά του Πλωμαρίου. Είναι μια μεγάλη παραλία με καθαρή χρυσαφένια άμμο και νερά σαν καθρέφτες. Εκεί θα βρείτε ταβέρνες και καφετέριες!